DESTEK BEKLİYORUZ

enginagirbas

WM Üye
ŞİMDİ BUNUN ÜZERİNDE ÇOK DURDUĞUMUN FARKINDAYIM UYGULAMAYI DA YÜKLEDİK ANCAK EĞER BU OYUNLA İLGİLİ KEY VE BİLGİLER PAYLAŞILMAYACAKSA BİZİM KENDİ GRUBUMUZDAKİ HER KİŞİYİ ATMIŞTIM BEN BUNU YANİ MİNİMUM 20 KİŞİYİZ EKİP OLARAK ÇIKMAK ZORUNDA KALACAĞIZ GERÇEKTEN BUNUNLA İLGİLİ DESTEK BEKLİYORUM SİZDEN ÇÜNKÜ TEK AMACIMIZ HAMSTER KOMBAT

Merhaba,
Keyler ile ilgili ban sorunu yaşamamanız adına yeni bir çözüm üzerinde çalışıyorduk ve tamamlandı.
Bugun tüm mini oyunlar için toplu key listesi yayınlayacağız.

Sizden bu konuda tek ricamız foruma herkesin kayıt olması ve topluluğun oluşturulması. Yeni airdroplar ile ilgili de çalışmalarımız devam etmekte olup yeniliklerle burada olacağımızdan emin olabilirsiniz.

Merhaba bu akşam yoğun bir combo ve key paylaşımları yapacağız beklemede kalın, her gün düzenli olarak yoğun paylaşımlar olacaktır.

ŞİMDİ BUNUN ÜZERİNDE ÇOK DURDUĞUMUN FARKINDAYIM UYGULAMAYI DA YÜKLEDİK ANCAK EĞER BU OYUNLA İLGİLİ KEY VE BİLGİLER PAYLAŞILMAYACAKSA BİZİM KENDİ GRUBUMUZDAKİ HER KİŞİYİ ATMIŞTIM BEN BUNU YANİ MİNİMUM 20 KİŞİYİZ EKİP OLARAK ÇIKMAK ZORUNDA KALACAĞIZ GERÇEKTEN BUNUNLA İLGİLİ DESTEK BEKLİYORUM SİZDEN ÇÜNKÜ TEK AMACIMIZ HAMSTER KOMBAT
Dün gece paylaştım. Daha fazlası gelecek

Yeni oyunlar yayınlandı ve keyleri yayınladım süresi dolacak Clone Army için yogunlaşacağız herkesi foruma toplayalım. Oyunlar bitiyor!

• Geri